Poposeste si tu la Hotel Bohemia din Bacau
20/10/2017

Alegerea unui producator de mobila la comanda in Vatra Dornei

In ultimii ani, piata de mobilier produs la comanda a inflorit, dezvoltandu-se tot mai multi producatori, in toate colturile tarii si in special in zona Sucevei care produc mobila pentru intreg judetul, printre care si mobila la comanda in Vatra Dornei.

Cauti mobilier personalizat, dar nu esti sigur pe care dintre producatorii de mobila sa ii alegi?
Primul pas este sa te decizi ce anume doresti sa faca acel producator pentru tine. Unii dintre ei sunt specializati pe mobilier, cum ar fi canapelele si fotoliile in timp ce altii se concentreaza pe dulapuri, comode si mese. Din acest motiv, este important sa stii ce doresti sa faci mai intai, astfel incat sa abordezi numai producatorii de mobila care fac doar ceea ce doresti.
Urmatorul lucru la care trebuie sa te gandesti este bugetul tau. La fel ca in cazul mobilierului cu amanuntul, exista o gama larga de producatori care produc mobilier personalizat la diferite niveluri de pret.
Nu uita sa iei in considerare lucruri precum materialele, dimensiunile si tipurile de vopsea sau finisajele, atunci cand intrebi de pret. Acest lucru te va ajuta sa te asiguri ca proiectul tau nu depaseste bugetul.
Un alt lucru important de luat in considerare atunci cand alegi intre producatorii de mobilier este optiunea de livrare oferita. Multi oameni prefera sa aleaga un producator local, pentru ca pot vizita atelierul in mod regulat si pot juca un rol activ in construirea mobilei. Acest lucru este minunat daca ai proiectat piesele tale si doresti sa te asiguri ca sunt construite la standardul tau.


Asigura-te ca furnizorul va putea sa livreze marfa acasa si poate sa o introduca in incapere. Este o idee buna sa masori usa de la intrare, intrucat articolul finit odata ajuns acasa, sa nu devina o durere de cap scumpa.
Urmatorul lucru care trebuie luat in considerare este la ce va fi folosit mobilierul si unde va fi folosit. Acest fapt este important, deoarece te poate ajuta sa te decizi la ce producator de mobila sa te opresti. Unele companii sunt specializate pe modele extrem de ornamentale, chiar daca sunt obiecte fragile. Asta ar putea fi o alegere buna pentru persoanele care cauta o piesa de mobilier care nu va fi utilizata zilnic.
In mod alternativ, este posibil sa ai nevoie de o piesa de mobilier care sa reziste la utilizare frecventa. In acest caz, cauta producatori de mobila care au produs deja un numar mare de piese functionale.

Comments are closed.